Så här tycker andra resebyråer om oss

 

“När vi använt Ocean Adventures har vi alltid fått snabba svar. De har en stort utbud och har hjälpt oss i svåra situationer. De har förmågan att hitta rätt objekt till rätt kund”.
Cecilia Nygren / Nygren & Lind Stockholm

—————————-

“Vi på Freys Resebyrå har många kunder som vill resa till Thailand. Många av dessa vill att vi sätter ihop egna paket åt dem med flyg och hotell. Då krävs både kunskap och kontakter. Det har vi. I flera år har vi använt oss av våra kollegor på Ocean Adventures som finns på plats i Thailand. Genom dem får vi alltid god service med snabba och prisvärda förslag”.
Anna Lundberg / Privatresesäljare / Freys Resebyrå Norrtälje

——————————–

“Resebolaget i Kalmar har i drygt 10 år jobbat tillsammans med Ocean Adventures och detta ämnar vi fortsätta att göra. Ocean Adventures har på ett föredömligt och korrekt sätt skött våra bokningar, gett förslag på alternativa lösningar, allt till konkurrenskraftiga priser.
Det känns också alltid tryggt att ha svenska representanter på plats som kan
bistå våra resenärer om så behövs”.
Claes Svensson / Resebolaget i Kalmar

——————————-

“Anlita Thailandspecialisten för hotell och landarrangemang! Vi har jobbat med Thailandspecialisten i 10 år. De har en unik lokalkännedom om hotellen i Phuket och även övriga Thailand. Eftersom de finns på plats kan de alltid ta fram prisvärda förslag som passar kundernas önskemål. De vet, de har ju sett hotellen, om hotellen är fräscha, passar barn familjer mm. Att de alltid har
mycket konkurrenskraftiga priser är också mycket viktigt”.
Hans Åhlström / Tripp Resebyrå Jönköping

————————–

“Ocean Adventures – en agent med stor lokalkännedom om Thailand som är
flexibel och smidig att samarbeta med! Skräddarsyr och rekommenderar
för att ge bästa upplevelsen för resenärerna! Snabba offerter till superbra
priser uppskattas av oss agenter som vill ge våra kunder bästa service!”.
Marianne Svensson / The Travel Gallery Malmö

—————————

“Vi på NEX Resebyrå har jobbat med Ocean Adventures i många år med mycket gott samarbete. De återkommer med snabba svar(samma dag eller dagen efter) och kan fixa det lilla extra. Med deras kontrakt får vi ofta bra priser för barnfamiljer”.
Åsa Grape Jönsson / NEX Resebyrå Luleå

———————————

“Vi använder oss av Ocean Adventures, bra och smidig Svensk kontakt i Thailand med snabba svar och bra priser. Har alltid bra alternativ på hotell som klarar familjer med 4 personer”.
Christer Ekberg / BIG Travel Växjö

Webdesign by Gecko Do It